Software ontwikkeling

Wat houdt dat in?

De Software Ontwikkeling die DDG ICT aan u kan bieden omvat onder andere:

  • Websites
  • Webshops
  • Webapplicaties op maat
  • Onderhoud en beheer aan bestaande WordPress websites
  • Wijzigingen doorvoeren aan bestaande WordPress websites
  • Fouten oplossen in uw, door een extern bedrijf ontwikkeld, (op maat gemaakte) websites en webapplicaties
  • Android applicaties

Voor meer informatie over onze Software Ontwikkeling neemt u contact op.

Hoe werkt het?

Simpel uitgelegd.

Ons team begint met grondig uitzoeken wat u, als klant, wilt. Wat heeft u nodig, en wat ziet u graag terug in uw software?

Daarna gaat ons team zorgvuldig uw wensen omzetten in daadwerkelijke code. Alle code wordt in ons systeem gezet, zodat wij, samen met u, de ontwikkeling goed kunnen bijhouden en u steeds op de hoogte kunnen houden.

Alvorens uw software gepubliceerd wordt testen wij alles. Hiermee worden eventuele problemen verholpen, en bent u verzekerd van een goede start.

Heeft u opmerkingen en/of veranderingen tijdens de ontwikkeling? Dan wordt dit tijdens de ontwikkeling verwerkt.

Heeft u opmerkingen en/of veranderingen na oplevering? Dan wordt dit volgens het contract verwerkt. Meer informatie is opvraagbaar door contact op te nemen.

Wordpress websites

Door professionals

U heeft er vast wel eens van gehoord: WordPress. Hét beheersysteem voor websites. WordPress is een van de meest gebruikte webplatformen. Het is gratis te gebruiken, maar er is een professional voor nodig om het goed te laten werken.

Alle WordPress website die wij opleveren worden versneld door “caching” plugins. Hierdoor zal uw website zeer snel werken.

Zoekmachine geoptimaliseerd

Voor uw online succes

In de huidige digitale wereld zijn er veel mensen met hetzelfde online werk als u. U heeft bijvoorbeeld een restaurant, loodgietersbedrijf of een zanggroep.

Om te zorgen dat uw website goed te vinden is op Google, Bing en Yahoo wordt uw WordPress websites geoptimaliseerd. Hierdoor zullen mensen eerder uw website vinden dan als u uw website niet optimaliseert.

Wordpress thema's

Op maat gemaakt

Om uw WordPress aan te passen naar uw eigen huisstijl is het mogelijk om een eigen WordPress thema te laten ontwikkelen door DDG ICT. Hierbij zal samen met u worden besproken welke wensen en eisen u heeft voor het thema.

Een op maat gemaakt WordPress thema zorgt er voor dat uw website grafisch dezelfde stijl is als uw bedrijfslogo of papieren visitekaartjes. Hiermee vormt alles een grafisch geheel. Dit zorgt voor betere herkenning van uw bedrijf.

Uw website is uw visitekaartje

Online succes

Rijdt u rond met reclame op uw auto? Dan zullen mensen vaak uw bedrijf opzoeken op internet. Hierbij zullen zij uw website gebruiken als maatstaf voor uw bedrijf. Als potentiële klanten uw website onprofessioneel vinden, zullen zij datzelfde vinden over uw bedrijf.

Tegenwoordig maken uw klanten als eerste kennis met uw bedrijf via internet. U wilt deze klanten natuurlijk niet mislopen. Zorg daarom voor een professionele website.

Verkoop ook online

Met WooCommerce

Tegenwoordig gaat veel verkoop via de websites van winkels. Online verkoop is een mooi idee. Je hebt een veel groter publiek, en je kunt zelfs een winkel runnen vanuit huis! Met WooCommerce krijg je een makkelijk te beheren winkel met vele mogelijkheden. Bij elke webshop die DDG ICT oplevert worden thema’s compleet aangepast aan uw wensen. Ook is het mogelijk om een compleet eigen thema te laten ontwerpen.

WooCommerce als online winkel

Wat houdt dat in?

Onze WooCommerce ontwikkelaars hebben veel ervaring met het ontwerpen, verbeteren en implementeren van dit platform. Met een uitgebreid inventaris van WooCommerce plugins kunnen onze ontwikkelaars uw online winkel helemaal naar uw wens maken.

Geïnteresseerd in onze prijzen? Neem dan contact op.

Webapplicaties op maat

Waarom hiervoor kiezen?

Met op maat gemaakte webapplicaties kunt u veel kanten op. Zo kunt u bijvoorbeeld een webapplicatie laten maken voor het inplannen van afspraken, bijhouden van uw taken, een administratie van klantgesprekken en nog veel meer. Vrijwel alles is mogelijk.

Webapplicatie laten maken

Hoe werkt het?

Samen met u wordt er gekeken naar uw wensen en mogelijkheden. Daarna ontvangt u een ontwerp van onze ontwikkelaars met een offerte. Gaat u akkoord? Dan beginnen onze ontwikkelaars direct met het maken van uw nieuwe webapplicatie. Tijdens de ontwikkeling wordt u op de hoogte gehouden door middel van een testomgeving. Hier kunt u ten alle tijden de testversies zien en gebruiken.

Onderhoud

Van een bestaande WordPress website

Wilt u teksten, afbeeldingen of andere elementen op uw website laten bijwerken? Dat doen wij graag. Neem contact met ons op via support@ddgict.nl en verstuur hierbij alles wat u gewijzigd wilt hebben. In de meeste gevallen zullen wij dit dezelfde dag verwerken, ook in het weekend!

Beheer

Van een bestaande WordPress Website

Heeft u elders een WordPress website laten maken? Laat uw website beveiligen en beheerd worden door DDG ICT! Met professionele middelen zorgt DDG ICT voor een veiligere website. Ook kunnen wij helpen met het versnellen van uw website. Neem contact op voor meer informatie.